tel +31(0) 318 30 78 48
empty
home / over_ons

Bedrijfsprofiel

DESMAR Specials BV is al vele jaren actief op het gebied van het buigen van (dunwandige) buizen in RVS, maar ook van andere metalen in, met name, de kleinere diameters. Het gebied tussen de Ø 2 en 25mm is onze specialiteit. 
Grotere diameters verwerken wij in overleg.

Geavanceerde machines en ervaren personeel stellen ons in staat om maatwerk te leveren. Desmar Specials is gespecialiseerd in de kleinste radii in dunwandige buis, maar ook het buigen van staf hoort tot de mogelijkheden..

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Of het nu om semi- automatisch- of om handbuigwerk gaat, Desmar Specials levert maatwerk, desgewenst is het ook mogelijk om koppelingen aan te brengen of  andere af-montage werkzaamheden door ons te laten verrichten. Enkele stuks of grote series zijn geen probleem.

Bier en dranken industrie is evenwel de basis van het bedrijf geweest en hierin zijn wij nog steeds actief. In deze sector is veel knowhow opgedaan waarvan u als afnemer kunt profiteren. Desmar Specials BV levert meer dan 2500 verschillende artikelen aan diverse brouwerijen en installateurs. Hierbij moet gedacht worden aan koelspiralen, slangen, koppelingen, koelleidingen etc. in alle maten en mogelijke uitvoeringen. Neem gerust contact met ons op voor informatie of een offerte op maat.Als technisch metaalverwerkend bedrijf zijn wij aangesloten bij de metaalunie en hanteren wij derhalve de Metaalunie voorwaarden. Deze kunt u vrijblijvend bij ons aanvragen.