tel +31(0) 318 30 78 48
empty
home / diensten / dunwandige_buis_buigen
empty

Dunwandige buis buigen

Het buigen van een dunwandige roestvrijstalen buis is een van de specialiteiten van  DESMAR specials. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van het buigen van roestvrijstaal en non-ferro metaal waardoor wij deze materialen in iedere gewenste vorm of afmeting kunnen leveren.
 
Buizen buigen
DESMAR specials heeft zich gespecialiseerd in het buigen van een dunwandige roestvrijstalen buis en diverse soorten non-ferro metalen. Wij kunnen dit type materiaal, met doorsnedes van 2 tot en met 22 mm buigen tot bijna ieder gewenst model of afmeting. Onze deskundige medewerkers en onze geavanceerde machines stellen ons in staat om, of het nu om semiautomatisch buigwerk of handwerk gaat, maatwerk te leveren. Naast het leveren van buigwerken, kunnen wij ook koppelingen aanbrengen en tal van werkzaamheden verrichten op het gebied van af-montage. Door de door ons getoonde flexibiliteit, dynamiek, kwaliteit, vakmanschap en klantvriendelijkheid, hebben wij de afgelopen jaren tal van klanten naar tevredenheid kunnen helpen.
 
Contact
DESMAR specials kan een dunwandige roestvrijstalen buis in ieder gewenst model of afmeting buigen. Als u meer informatie over ons bedrijf of over onze werkzaamheden wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(0) 318 30 78 48 of e-mailadres info@desmar.nl.Wij hebben ook een ruim assortiment aan producten op het gebied van de bier- en drankenindustrie.