tel +31(0) 318 30 78 48
empty
home / diensten / staal_buigen
empty

Staal buigen

Voor het professioneel staal buigen, gaat u naar  DESMAR specials.  DESMAR specials is  uw partner op het gebied van innovatieve, duurzame producten en een uitgebreid aanbod aan maatwerk producten voor de bier- en drankenindustrie.
 
Metaalbewerking
Desmar is zowel de semiautomatische als wel de handmatige buigexpert voor staal. Of het nu gaat om een op maat gemaakte persleiding of een dubbele aircospiraal. Rond, vlak, conisch, bij ons kunt u elk ontwerp aanleveren. Wij maken te allen tijde gebruik van duurzame materialen en wij staan garant voor een zeer hoogwaardige afwerking. Wat kunnen wij nog meer voor u doen:
  • Stalen buizen buigen van 2 tot 22 mm doorsneden;
  •  
  • Elk model of ontwerp is mogelijk.
Naast het buigen van staal, kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk op buiggebied van andere metalen. Daarnaast maken wij diverse onderdelen voor de drankenindustrie zoals bierkoelspiralen, ‘pythons’ (gekoelde slangen), bier- en koolzuur- en waterslangen, 
 
Contactinformatie
Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte, deskundig advies of als u direct een order wilt plaatsen voor het buigen van staal, neemt u contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het nummer +31(0) 318 30 78 48, via de e-mail of bezoek onze showroom te Veenendaal.