tel +31(0) 318 30 78 48
empty
home / diensten / koper_buigen
empty

Koper

U kunt koper in bijna iedere gewenste vorm laten buigen door  DESMAR specials.  DESMAR specials heeft zich gespecialiseerd in het buigen van dunwandige RVS buizen en non-ferro metalen. Bij ons bent u te allen tijde verzekerd van maatwerk; of het nu gaat om semiautomatisch buigwerk of handwerk. Wat uw wensen ook zijn: wij kunnen het u leveren.
 
Buigen
DESMAR specials is al vele jaren toonaangevend op het gebied van het buigen van dunwandige roestvrijstalen buizen en non-ferro metalen. Met ons ervaren personeel en hoogwaardige machines, kunnen wij iedere klant perfect maatwerk leveren. Zo kunnen wij onder meer koper in vrijwel iedere maat of uitvoering voor buigen. Producten van koper die wij leveren zijn onder meer diverse soorten spiralen, slangen en leidingen die voor u volledig naar wens worden geproduceerd. Naast het produceren van toonaangevende producten, kunnen wij ook koppelingen aanbrengen en eventuele werkzaamheden op het gebied van af-montage verzorgen.

 
Contact
DESMAR specials kan met geavanceerde machines koper buigen in iedere gewenste vorm of uitvoering. Wilt u meer weten over ons bedrijf en over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons opnemen via +31(0) 318 30 78 48  of info@desmar.nl