tel +31(0) 318 30 78 48
empty
home / diensten / dunwandige_rvs_buizen_buigen
empty

Dunwandige RVS buizen buigen

Het buigen van dunwandige RVS buizen is een van de grote specialiteiten van DESMAR specials. Als technisch toeleverings bedrijf buigen wij al vele jaren dunwandig RVS en non-ferro metalen volledig op maat voor onze klanten. Onze organisatie staat vooral bekend om haar kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en vakmanschap.
 
Buizen buigen
Al talloze jaren is DESMAR specials een gerenommeerd metaalverwerkend bedrijf. Onze grote specialisatie ligt op het gebied van het buigen van dunwandige RVS buizen en non-ferro metalen. Met ons ervaren en vakkundige personeel en onze geavanceerde machines, zijn wij in staat om voor iedere klant producten op maat te buigen. U kunt hierbij denken aan onder meer diverse soorten spiralen, leidingen en slangen. Naast de producten die u in ons assortiment vindt, kunnen wij ook producten produceren die compleet voor of door u zijn ontworpen. Aan de hand van uw wensen en onze vakkundigheid, kunnen wij u te allen tijde verzekeren van het perfecte product voor uw toepassing.
 
Contact
DESMAR specials is toonaangevend op het gebied van het buigen van dunwandige RVS buizen en non-ferro metalen. Voor meer informatie over ons bedrijf of onze werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(0) 318 30 78 48 of e-mailadresinfo@desmar.nl.Neem eens een kijkje op onze website en zie welke mogelijkheden wij u nog meer kunnen bieden.