tel +31(0) 318 30 78 48
empty
home / diensten / rvs_spiraal_buigen
empty

RVS spiraal buigen

DESMAR specials kan een dunwandige RVS spiraal buigen in iedere vorm en afmeting.  DESMAR specials is al vele jaren een toonaangevend technisch metaalverwerkend bedrijf met een specialiteit op het buigen van roestvrijstalen buizen en non-ferro materialen. Ons bedrijf staat bekend om kwalitatief hoogwaardige producten, vakmanschap, ervaring en flexibiliteit.
 
Buizen buigen
DESMAR specials heeft zich gespecialiseerd in technische metaalverwerking. Onze hoofdwerkzaamheden zijn het buigen van dunwandige roestvrijstalen buizen en non-ferro materialen. Op basis van onze rijke ervaring en geavanceerde machines kunnen wij u te allen tijde optimaal maatwerk leveren. Zo kunnen wij onder meer een van RVS gemaakte spiraal buigen in bijna iedere gewenste vorm of afmeting. Op deze website vindt u enkele voorbeelden van spiralen die door ons geproduceerd worden. Zoals u ziet zijn dit meestal koelspiralen, maar wij kunnen ieder van deze modellen volledig naar uw specificaties vormen. Door het koppelen van uw wensen en eisen aan onze vakkundigheid en ervaring, kunnen wij u verzekeren van een product op maat.
RVS Spiraal buigen 
Contact
DESMAR specials kan een dunwandige RVS spiraal in bijna iedere gewenste afmeting of vorm buigen. Als u meer wilt weten over ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(0) 318 30 78 48  of e-mailadres info@desmar.nl.Bekijkt u op onze site eens ons gehele assortiment en zie welke mogelijkheden wij u nog meer kunnen bieden. 
  NB: Wij gebruiken de verstuurde informatie alleen om u te helpen met uw vragen. Wij delen uw gegevens niet met derden. Bekijk ook ons Privacybeleid 

Informatie aanvragen

Verplichte velden*