tel +31(0) 318 30 78 48
empty
home / diensten / pijp_buigen
empty

Pijp buigen

Bij DESMAR specials kunt u een pijp volledig naar uw wens laten buigen. Ons bedrijf, dat al talloze jaren fungeert als een technisch metaalverwerkend bedrijf, kan voor u onder meer dunwandige RVS buizen en non-ferro metalen volledig naar wens buigen. Wij beschikken over jarenlange ervaring en vakkennis waarmee wij iedere klus tot een goed einde kunnen brengen.
 
Buigen
DESMAR specials heeft zich gespecialiseerd in het buigen van dunwandige roestvrijstalen buizen en non-ferro metalen met een maximale doorsnede van 22 mm. Wij werken met deskundige en ervaren vakmensen die bij hun werk gebruik kunnen maken van de meest geavanceerde machines. Hierdoor kunnen zij producten volledig volgens de wens van de klant produceren. Zo kunnen wij onder meer een pijp in vrijwel iedere vorm of uitvoering voor u buigen. Een voorbeeld van een product dat wij speciaal hebben geproduceerd is een geiserpijpje. Maar ook vele andere typen pijpen kunnen wij volledig naar wens voor u buigen. Daarnaast kunnen wij eventueel voor u ook koppelingen aanbrengen en werkzaamheden op het gebied van af-montage uitvoeren.
 
Contact
Wanneer u een pijp volledig op maat wilt laten buigen, kunt u dit laten verzorgen door DESMAR specials. Als u meer informatie wenst over ons bedrijf en/of de werkzaamheden die wij uitvoeren, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer  +31(0) 318 30 78 48  of stuur een e-mail naar: info@desmar.nl. Naast pijpen, kunnen wij u ook nog vele andere producten op maat leveren. 
  NB: Wij gebruiken de verstuurde informatie alleen om u te helpen met uw vragen. Wij delen uw gegevens niet met derden. Bekijk ook ons Privacybeleid 

Bel mij terug