tel +31(0) 318 30 78 48
empty
home / diensten / metaal_buigen
empty

Metaal buigen

Voor professioneel metaal buigen voor diverse industriële toepassingen kiest u voor de service van  DESMAR specials. DESMAR specials staat al jarenlang garant voor innovatieve, hoogwaardige producten en een uitstekende service.
 
Metaalbewerking
 
Desmar is zowel de specialist in handmatig als wel in semiautomatische buigen van metaal. Of u nu een op maat gemaakte bierspiraal nodig hebt of een unieke drievoudige waterkoelspiraal. Bij ons kunt u elk ontwerp aanleveren. DESMAR specials biedt u producten van duurzame materialen met een kwalitatief zeer hoogwaardige afwerking. Wat betekent dit allemaal voor u:
  • Vak- en maatwerk in metaal buigen;
  • Buigen van 2 tot 22 mm doorsneden;
  • Elk gewenst model is mogelijk;
  • Zeer duurzaam en voordelig te verkrijgen.
 
DESMAR specials kan niet alleen metaal buigen, maar u kunt bij ons ook terecht voor maatwerk in koolzuurslangen, ‘python’ slangen, terugslagventielen, persleidingen en voor het reviseren van buigbare of gebogen producten en onderdelen.

Contactgegevens
 
Metaal buigen laat u over aan de experts van DESMAR specials. Wilt u een vrijblijvende offerte, deskundig advies of wilt u direct een order plaatsen. Neem dan contact met ons op via het nummer +31(0) 318 30 78 48, via de e-mail of breng een bezoek aan onze showroom te Veenendaal.
  NB: Wij gebruiken de verstuurde informatie alleen om u te helpen met uw vragen. Wij delen uw gegevens niet met derden. Bekijk ook ons Privacybeleid 

Informatie aanvragen

Verplichte velden*