tel +31(0) 318 30 78 48
empty
home / diensten / koperen_buis_buigen
empty

Koperen buis buigen

 
U kunt een koperen buis in vrijwel elke gewenste uitvoering en vorm laten buigen door  DESMAR specials. Ons bedrijf staat al jarenlang bekend als een hoogwaardig technisch metaalverwerkend bedrijf met een specialiteit op het gebied van het buigen van dunwandig RVS en non-ferro metalen. Bij ons bent u te allen tijde verzekerd van maatwerk.
 
Buizen buigen
DESMAR specials is al vele jaren actief als een toonaangevend technisch metaalverwerkend bedrijf. Door de jaren heen hebben wij een grote specialisatie ontwikkeld op het gebied van het buigen van dunwandige roestvrijstalen buizen en non-ferro metalen. Dankzij kennis, ervaring en geavanceerde machines kunnen wij iedere klant voorzien van maatwerk. Wij kunnen bijvoorbeeld een koperen buis in vrijwel iedere gewenste uitvoering of vorm buigen. Op deze manier kunnen wij u onder meer tal van verschillende koperen leidingen, spiralen en slangen leveren. Door uw wensen te koppelen aan onze vakkennis en ervaring, kunnen wij u verzekeren van een perfect product. Naast het leveren van producten, kunnen wij ook koppelingen verzorgen en af-montage werkzaamheden verzorgen.

Contact
De ervaren vakmensen van  DESMAR specials kunnen een koperen buis buigen in nagenoeg elke vorm of uitvoering. Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen via +31(0) 318 30 78 48 of info@desmar.nl NB: Wij gebruiken de verstuurde informatie alleen om u te helpen met uw vragen. Wij delen uw gegevens niet met derden. Bekijk ook ons Privacybeleid 

Informatie aanvragen

Verplichte velden*