tel +31(0) 318 30 78 48
empty
home / diensten / doornbuigen
empty

Doornbuigen

Wanneer u een bedrijf zoekt dat gespecialiseerd is op het gebied van doornbuigen, kunt u terecht bij DESMAR specials. Al vele jaren buigen wij dunwandige roestvrijstalen buizen en non-ferro materialen volledig op maat, voor klanten uit tal van industrie├źn. Wij staan bekend om onze vakkundigheid, flexibiliteit, klantvriendelijkheid en, vooral, getoonde kwaliteit.
 
Buigen

DESMAR specials is al jarenlang toonaangevend op het gebied van het doornbuigen van dunwandige roestvrijstalen buizen en non-ferro materialen. Ons personeel heeft een grote vakkennis en ervaring, waardoor zij deze materialen voor elke klant in iedere vorm en uitvoering kunnen buigen. Daarnaast beschikken wij over geavanceerde machines waarmee materialen op een hoogwaardige manier en met een grote precisie kunnen doornbuigen. Door uw wensen en eisen te koppelen aan onze vakkennis en ervaring, kunnen wij u verzekeren van een product op maat.
 
Contact
DESMAR specials is met haar vakkundige personeel en geavanceerde machines, ook de ideale partner op het gebied van doornbuigen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31(0) 318 307848 of e-mailadresinfo@desmar.nl. Bekijkt u op onze website eens welke mogelijkheden wij u nog meer te bieden hebben.
  NB: Wij gebruiken de verstuurde informatie alleen om u te helpen met uw vragen. Wij delen uw gegevens niet met derden. Bekijk ook ons Privacybeleid 

Bel mij terug