tel +31(0) 318 30 78 48
empty
home / diensten / leiding_buigen
empty

Leiding buigen

 
DESMAR specials kan vrijwel iedere leiding buigen in bijna elke vorm. DESMAR specials heeft zich gespecialiseerd in het buigen van dunwandige roestvrijstalen buizen en non-ferro metalen. Op basis van onze ervaring, flexibiliteit, vakkundigheid en klantgerichtheid kunnen wij iedere klant voorzien van een volledig naar wens geproduceerd product.
 
Buigen
Al jarenlang is DESMAR specials toonaangevend op het gebied van het buigen van dunwandige roestvrijstalen buizen en non-ferro metalen met doorsneden tot maximaal 22 mm. Wij werken met vakkundig personeel en geavanceerde machines zodat wij iedere klant kunnen voorzien van maatwerk. Zo kunnen wij onder meer een leiding volledig op maat buigen. Door hierbij uw wensen en eisen te mixen met onze vakkundigheid en ervaring, kunnen wij u verzekeren van het perfecte product voor uw toepassing. Ook kunnen wij, naast het leveren van hoogwaardige leidingen u helpen op het gebied van het aanbrengen van koppelingen en af-montage werkzaamheden.
 
Contact
DESMAR specials kan voor iedere klant een leiding volledig op maat buigen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over onze werkzaamheden of producten en mogelijkheden, neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31(0) 318 30 78 48  of stuur een e-mail naar: info@desmar.nl.Op onze site kunt u zien welke producten wij u, naast leidingen, nog meer kunnen leveren.
 
  NB: Wij gebruiken de verstuurde informatie alleen om u te helpen met uw vragen. Wij delen uw gegevens niet met derden. Bekijk ook ons Privacybeleid 

Bel mij terug